Yksityiskohtia-matkakertomus

School of Arts, Design and Architecture | Bachelor's thesis
Ask about the availability of the thesis by sending email to the Aalto University Learning Centre oppimiskeskus@aalto.fi
Opinnäytteeni on eräänlainen matkakertomus, tekijän matka ja teoksen matka. Käsittelen tekstissä teokseni Tippa rakentumista aina luonnoslehtiön sivulta teokseksi näyttelyssä. Samalla teksti on myös oma matkakertomukseni opiskelustani keramiikan ja lasin opiskelijana niin Aalto -yliopistossa kuin Japanissa Tama Art Universityssäkin. Pohdin tekstissä japanilaista estetiikkaa ja kulttuuria, yksityiskohtia ja niihin huomioon kiinnittämistä. Mitä yhtymäkohtia löysin japanilaisen estetiikan ja oman työskentelyni sekä Tippa -teoksen välillä. Pohdintani koostuvat lähinnä omista havainnoistani sekä lähdekirjallisuudesta löytämistäni mietteistä.
Lahdenmäki, Nathalie
Lahdenmäki, Nathalie
yksityiskohta, japanilainen estetiikka, keramiikkataide, kuvataide