Menestyksen avaimet PK-yrityksille -näkökulmia käytännön työhön

School of Business | D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti tai -selvitys
Aalto-yliopiston julkaisusarja KAUPPA + TALOUS, 7/2014
Kuinka edistää korkeastikoulutettujen ymmärrystä yrittäjyydestä? Kuinka yrittäjähenkisyyteen voidaan rohkaista ja kehittää strategisia yrittäjyystaitoja usein nopeatempoisessa pk-yrityksen toimintaympäristössä? Kuinka aiemmin suuryrityksen organisaatiokulttuuriin mukautunut ammattilainen voi hyödyntää kokemustaan ja rautaista ammattitaitoaan pk-yrityksen toiminnan kehittäjänä? Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Pienyrityskeskuksen Top Leader – Kyvykkyyksiä etsimässä –projekti käynnistettiin vuoden 2013 maaliskuussa tehostamaan pk-yritysten ja suuryrityksissä aiemmin työskennelleiden - usein korkeastikoulutettujen ja monipuolipuolista kokemusta hankkineiden - ammattilaisten kohtaamista. Käsikirjassa esitellään projektin tutkimustulokset ja johtopäätökset. Niihin perehtymällä suomalainen pk-yrittäjä pystyy löytämään uusia näkökulmia oman yrityksensä kasvua ja kehittymistä vauhdittamaan. Lukuiloa!
yrittäjyys, pk-yritykset, entrepreneurship, smes