Kolmen kameran fotogrammetria ja elementtiverkon generointi lääketieteellisessä optisessa tomografiassa

Perustieteiden korkeakoulu | Bachelor's thesis
Electronic archive copy is available locally at the Harald Herlin Learning Centre. The staff of Aalto University has access to the electronic bachelor's theses by logging into Aaltodoc with their personal Aalto user ID. Read more about the availability of the bachelor's theses.
2016-05-29
Teknillinen fysiikka
Teknillinen fysiikka ja matematiikka TFM
PDF-tiedosto: Linux-käyttäjiä kehotetaan lataamaan tiedosto ja avaamaan se esimerkiksi Adobe Reader -ohjelmalla. PDF file: Linux-users please first download the file and open it with for example Adobe Reader.
Ilmoniemi, Risto
Nissilä, Ilkka
diffuusi optinen tomografia, elementtimenetelmä, fotogrammetria, funktionaalinen aivokuvantaminen, lähi-infrapunaspektroskopia, tietokonenäkö