Avoin TKI ammattikorkeakouluissa tekijöiden näkemyksiä

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä
2020-03-16
AMK-lehti / UAS Journal, Volume 2020, issue 1
Tässä artikkelissa analysoidaan ammattikorkeakoulujen henkilöstön esittämiä mielipiteitä neljään avointa TKI-toimintaa koskevaan teemaan. TKI-toiminnan ja opetustoiminnan integraatio sekä opiskelijoiden tuominen aktiivisemmin mukaan TKI-toimintaan saivat vastauksissa eniten huomiota. Lisäksi tuotiin esiin sekä hyviä käytäntöjä että suurimpia puutteita. Avoimen TKI-toiminnan prosessien organisoinnissa ja johtamisessa on vielä lukuisia haasteita. Luottamuksen puutteeseen liittyvät pelot nousivat vastauksissa esiin ehkä liiankin vahvasti.
ammattikorkeakoulu, asiantuntijat, avoin tutkimus, näkemykset, TKI, verkkokysely
Talvela , J , Jaalama , K , Hyyppä , H , Ahlavuo , M , Päällysaho , S , Lahtinen , H & Kärki , A 2020 , ' Avoin TKI ammattikorkeakouluissa tekijöiden näkemyksiä ' , AMK-lehti , vol. 2020 , no. 1 . < https://uasjournal.fi/1-2020/avoin-tki-nakemyksia/ >