AthLEDics - Käyttäjän tarpeisiin vastaava energiatehokas ledivalaistus

School of Electrical Engineering | D4 Julkaistu kehittämis- tai tutkimusraportti tai -selvitys
Aalto-yliopiston julkaisusarja TIEDE + TEKNOLOGIA, 1/2014
AthLEDics-projektissa kehitettiin ledivalaistusta tavoitteena energiatehokas ja laadukas valaistus, joka vastaa käyttäjientarpeisiin ja jonka käyttäjät hyväksyvät. Projektissa kerättiin käyttäjäpalautetta ledivalaistuksesta erilaisissa käyttökohteissa ja palautteen perusteella suunniteltiin ja toteutettiin uutta teknologiaa hyödyntävät ledivalaisimet sisä- ja ulko-olosuhteisiin. Lediteknologian avulla valaistuksen laatua, säädettävyyttä ja energiatehokkuutta voidaan parantaa sisä- ja ulkovalaistuksessa.
valaistus, ulkovalaistus, älykäs ulkovalaisin, toimistovalaistus, työvalaistus, ledivalaistus, sisävalaisimet, energiatehokkuus, optimointi, käyttäjäkyselyt, käyttäjätarpeet