Amyloosi-lipidikompleksien pilkkoutuminen ja käyttö elintarvikkeissa

 |  Login

Show simple item record

dc.contributor Aalto-yliopisto fi
dc.contributor Aalto University en
dc.contributor.advisor Aurio, Jani
dc.contributor.author Vartiainen, Anu
dc.date.accessioned 2013-02-20T12:34:14Z
dc.date.available 2013-02-20T12:34:14Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.uri https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/8543
dc.format.extent 33 s.
dc.format.mimetype application/pdf
dc.language.iso fi en
dc.title Amyloosi-lipidikompleksien pilkkoutuminen ja käyttö elintarvikkeissa fi
dc.type G1 Kandidaatintyö fi
dc.contributor.school Kemian ja materiaalitieteiden tiedekunta fi
dc.subject.keyword amyloosi fi
dc.subject.keyword amyloosi-lipidikompleksit fi
dc.subject.keyword hydrolyysi fi
dc.subject.keyword lipidi fi
dc.subject.keyword tärkkelys fi
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:aalto-201305164407
dc.type.dcmitype text en
dc.programme.major Biotekniikka ja elintarviketekniikka fi
dc.programme.mcode KE3002
dc.type.ontasot Kandidaatintyö fi
dc.type.ontasot Bachelor's thesis en
dc.contributor.supervisor Linnekoski, Juha
dc.programme Kemian tekniikan tutkinto-ohjelma (KEM) fi


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search archive


Advanced Search

article-iconSubmit a publication

Browse

My Account