Liukoisen kuidun osuuden lisääminen elintarvikkeissa

 |  Login

Show simple item record

dc.contributor Aalto-yliopisto fi
dc.contributor Aalto University en
dc.contributor.advisor Aurio, Jani
dc.contributor.author Nurminen, Heidi
dc.date.accessioned 2012-12-20T08:51:03Z
dc.date.available 2012-12-20T08:51:03Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.uri https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/7229
dc.format.extent 22 s.
dc.format.mimetype application/pdf
dc.language.iso fi en
dc.title Liukoisen kuidun osuuden lisääminen elintarvikkeissa fi
dc.type G1 Kandidaatintyö fi
dc.contributor.school Kemian ja materiaalitieteiden tiedekunta fi
dc.subject.keyword Ravintokuitu fi
dc.subject.keyword liukoinen ravintokuitu fi
dc.subject.keyword kuitulisäys fi
dc.subject.keyword elintarvike fi
dc.subject.keyword kolestroli fi
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:aalto-201305164278
dc.type.dcmitype text en
dc.programme.major Biotekniikka ja elintarviketekniikka fi
dc.programme.mcode KE3002
dc.type.ontasot Kandidaatintyö fi
dc.type.ontasot Bachelor's thesis en
dc.contributor.supervisor Linnekoski, Juha
dc.programme Kemian tekniikan tutkinto-ohjelma (KEM) fi


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search archive


Advanced Search

article-iconSubmit a publication

Browse

My Account