Suolistomikrobiston merkitys painonhallinnassa

 |  Login

Show simple item record

dc.contributor Aalto-yliopisto fi
dc.contributor Aalto University en
dc.contributor.advisor Suomalainen, Tarja
dc.contributor.author Boginski, Sanna
dc.date.accessioned 2012-12-20T08:51:00Z
dc.date.available 2012-12-20T08:51:00Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.uri https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/7228
dc.format.extent 25 s.
dc.format.mimetype application/pdf
dc.language.iso fi en
dc.title Suolistomikrobiston merkitys painonhallinnassa fi
dc.type G1 Kandidaatintyö fi
dc.contributor.school Kemian ja materiaalitieteiden tiedekunta fi
dc.subject.keyword solun rasvoittuminen fi
dc.subject.keyword ylipaino fi
dc.subject.keyword rasvasolu fi
dc.subject.keyword lyhytketjuinen rasvahappo fi
dc.subject.keyword energian varastointi fi
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:aalto-201305164277
dc.type.dcmitype text en
dc.programme.major Biotekniikka ja elintarviketekniikka fi
dc.programme.mcode KE3002
dc.type.ontasot Kandidaatintyö fi
dc.type.ontasot Bachelor's thesis en
dc.contributor.supervisor Linnekoski, Juha
dc.programme Kemian tekniikan tutkinto-ohjelma (KEM) fi


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search archive


Advanced Search

article-iconSubmit a publication

Browse

My Account