Bakteriofaagien käyttö elintarvikkeiden haittabakteerien hallinnassa

 |  Login

Show simple item record

dc.contributor Aalto-yliopisto fi
dc.contributor Aalto University en
dc.contributor.advisor Vahvaselkä, Marjatta
dc.contributor.author Lemola, Anne
dc.date.accessioned 2012-12-20T08:50:56Z
dc.date.available 2012-12-20T08:50:56Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.uri https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/7227
dc.format.extent 28 s.
dc.format.mimetype application/pdf
dc.language.iso fi en
dc.title Bakteriofaagien käyttö elintarvikkeiden haittabakteerien hallinnassa fi
dc.type G1 Kandidaatintyö fi
dc.contributor.school Kemian ja materiaalitieteiden tiedekunta fi
dc.subject.keyword listeria fi
dc.subject.keyword E. coli o157;H7 fi
dc.subject.keyword salmonella fi
dc.subject.keyword bakteriofaagien tehokkuus fi
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:aalto-201305164276
dc.type.dcmitype text en
dc.programme.major Biotekniikka ja elintarviketekniikka fi
dc.programme.mcode KE3002
dc.type.ontasot Kandidaatintyö fi
dc.type.ontasot Bachelor's thesis en
dc.contributor.supervisor Linnekoski, Juha
dc.programme Kemian tekniikan tutkinto-ohjelma (KEM) fi


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search archive


Advanced Search

article-iconSubmit a publication

Browse

My Account