Learning Centre

Funktionaaliset elintarvikkeet

 |  Login

Show simple item record

dc.contributor Aalto-yliopisto fi
dc.contributor Aalto University en
dc.contributor.advisor Nordström, Katrina
dc.contributor.author Orpana, Sini
dc.date.accessioned 2012-12-20T07:58:22Z
dc.date.available 2012-12-20T07:58:22Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier.uri https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/6340
dc.format.extent 36 s.
dc.format.mimetype application/pdf
dc.language.iso fi en
dc.title Funktionaaliset elintarvikkeet fi
dc.type G1 Kandidaatintyö fi
dc.contributor.school Kemian ja materiaalitieteiden tiedekunta fi
dc.subject.keyword funktionaalinen elintarvike fi
dc.subject.keyword probiootit fi
dc.subject.keyword prebiootit fi
dc.subject.keyword fytokemikaalit fi
dc.subject.keyword monityydyttymättömät rasvahapot fi
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:aalto-201212213479
dc.type.dcmitype text en
dc.programme.major Biotekniikka ja elintarviketekniikka fi
dc.programme.mcode KE300
dc.type.ontasot Kandidaatintyö fi
dc.type.ontasot Bachelor's thesis en
dc.contributor.supervisor Nordström, Katrina
dc.programme Kemian tekniikan tutkinto-ohjelma (KEM) fi


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search archive


Advanced Search

article-iconSubmit a publication

Browse