Learning Centre

Eri keittotapojen vaikutus kraft liner massan laatuun ja massatulokseen ja kraft liner massan keitto tuoreesta ja varastokuivasta, uitetusta mäntypuusta

 |  Login

Show simple item record

dc.contributor Aalto-yliopisto fi
dc.contributor Aalto University en
dc.contributor.author Mattila, Kalervo
dc.date.accessioned 2020-11-29T20:52:39Z
dc.date.available 2020-11-29T20:52:39Z
dc.date.issued 1946
dc.identifier.uri https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/61075
dc.format.extent 65 s. + liitt. 76
dc.language.iso fi en
dc.title Eri keittotapojen vaikutus kraft liner massan laatuun ja massatulokseen ja kraft liner massan keitto tuoreesta ja varastokuivasta, uitetusta mäntypuusta fi
dc.contributor.school Teknillinen korkeakoulu fi
dc.contributor.school Helsinki University of Technology en
dc.contributor.department Puunjalostusosasto fi
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:aalto-2020112919920
dc.type.ontasot Master's thesis en
dc.type.ontasot Pro gradu -tutkielma fi
dc.contributor.supervisor Roschier, H.
local.aalto.openaccess no
dc.rights.accesslevel closedAccess
local.aalto.idinssi 25723
dc.type.publication masterThesis
dc.type.okm G2 Pro gradu, diplomityö


Files in this item

Files Size Format View

There are no open access files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search archive


Advanced Search

article-iconSubmit a publication

Browse

Statistics