dc.contributor |
Aalto-yliopisto |
fi |
dc.contributor |
Aalto University |
en |
dc.contributor.author |
Mattila, Kalervo |
|
dc.date.accessioned |
2020-11-29T20:52:39Z |
|
dc.date.available |
2020-11-29T20:52:39Z |
|
dc.date.issued |
1946 |
|
dc.identifier.uri |
https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/61075 |
|
dc.format.extent |
65 s. + liitt. 76 |
|
dc.language.iso |
fi |
en |
dc.title |
Eri keittotapojen vaikutus kraft liner massan laatuun ja massatulokseen ja kraft liner massan keitto tuoreesta ja varastokuivasta, uitetusta mäntypuusta |
fi |
dc.contributor.school |
Teknillinen korkeakoulu |
fi |
dc.contributor.school |
Helsinki University of Technology |
en |
dc.contributor.department |
Puunjalostusosasto |
fi |
dc.identifier.urn |
URN:NBN:fi:aalto-2020112919920 |
|
dc.type.ontasot |
Master's thesis |
en |
dc.type.ontasot |
Pro gradu -tutkielma |
fi |
dc.contributor.supervisor |
Roschier, H. |
|
local.aalto.openaccess |
no |
|
dc.rights.accesslevel |
closedAccess |
|
local.aalto.idinssi |
25723 |
|
dc.type.publication |
masterThesis |
|
dc.type.okm |
G2 Pro gradu, diplomityö |
|