Learning Centre

Maksan valkuaisen metioniinipitoisuus ja tämän aminohapon lohkeaminen entsymaattisen hydrolyysin kuluessa

 |  Login

Show simple item record

dc.contributor Aalto-yliopisto fi
dc.contributor Aalto University en
dc.contributor.author Björklund, Anni
dc.date.accessioned 2020-11-29T20:45:52Z
dc.date.available 2020-11-29T20:45:52Z
dc.date.issued 1948
dc.identifier.uri https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/60942
dc.format.extent 98 s. + liitt. 6
dc.language.iso fi en
dc.title Maksan valkuaisen metioniinipitoisuus ja tämän aminohapon lohkeaminen entsymaattisen hydrolyysin kuluessa fi
dc.contributor.school Teknillinen korkeakoulu fi
dc.contributor.school Helsinki University of Technology en
dc.contributor.department Kemian osasto fi
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:aalto-2020112919787
dc.type.ontasot Master's thesis en
dc.type.ontasot Pro gradu -tutkielma fi
dc.contributor.supervisor Tikka, Jyry
local.aalto.openaccess no
dc.rights.accesslevel closedAccess
local.aalto.idinssi 22766
dc.type.publication masterThesis
dc.type.okm G2 Pro gradu, diplomityö


Files in this item

Files Size Format View

There are no open access files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search archive


Advanced Search

article-iconSubmit a publication

Browse

Statistics