Learning Centre

Kotimaisen ja ulkolaisen erilaisilla keittolipeillä puhdistetun hamppukuidun jauhautumis-suhteet ja niistä valmistetun paperilevyn tiheys, tiviys ja lujuuskestävyys-ominaisuudet

 |  Login

Show simple item record

dc.contributor Aalto-yliopisto fi
dc.contributor Aalto University en
dc.contributor.author Boesl, Nils Johannes
dc.date.accessioned 2020-11-29T19:17:42Z
dc.date.available 2020-11-29T19:17:42Z
dc.date.issued 1935
dc.identifier.uri https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/60239
dc.format.extent 121
dc.language.iso fi en
dc.title Kotimaisen ja ulkolaisen erilaisilla keittolipeillä puhdistetun hamppukuidun jauhautumis-suhteet ja niistä valmistetun paperilevyn tiheys, tiviys ja lujuuskestävyys-ominaisuudet fi
dc.contributor.school Teknillinen korkeakoulu fi
dc.contributor.school Helsinki University of Technology en
dc.contributor.department Puunjalostusosasto fi
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:aalto-2020112919084
dc.type.ontasot Master's thesis en
dc.type.ontasot Pro gradu -tutkielma fi
dc.contributor.supervisor Brax, Andres Johannes
local.aalto.openaccess no
dc.rights.accesslevel closedAccess
local.aalto.idinssi 25699
dc.type.publication masterThesis
dc.type.okm G2 Pro gradu, diplomityö


Files in this item

Files Size Format View

There are no open access files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search archive


Advanced Search

article-iconSubmit a publication

Browse

Statistics