Eri keittotapojen ja valkaisun vaikutus sulfaattisellulosan alfa-sellulosapitoisuuteen, kuparilukuun ja tuhkapitoisuuteen
|
Login
Aaltodoc
→
1b Maisterivaiheen opinnäytetyöt / Master’s theses
→
[dipl] Teknillinen korkeakoulu / TKK
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Eri keittotapojen ja valkaisun vaikutus sulfaattisellulosan alfa-sellulosapitoisuuteen, kuparilukuun ja tuhkapitoisuuteen
Title:
Eri keittotapojen ja valkaisun vaikutus sulfaattisellulosan alfa-sellulosapitoisuuteen, kuparilukuun ja tuhkapitoisuuteen
Author(s):
Tanner, Mikko
Date:
1938
Language:
fi
Pages:
72
Department:
Kemian osasto
Supervising professor(s):
Palmén, John
Location:
Archive
»
Show full item record
Permanent link to this item:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:aalto-2020112918943
Email this
Export to RefWorks
QR Code
Print
BibTex
Tweet
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no open access files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
[dipl] Teknillinen korkeakoulu / TKK
[37866]
Search archive
Search archive
This Collection
Advanced Search
Submit a publication
Submit a publication
»
Browse
All of archive
Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Keywords
Departments
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Keywords
Departments
Statistics
View Usage Statistics