Learning Centre

Uusia ruokamyrkytyksiä aiheuttava Yersinia pseudotuberculosis

 |  Login

Show simple item record

dc.contributor Aalto-yliopisto fi
dc.contributor Aalto University en
dc.contributor.advisor Vahvaselkä, Marjatta
dc.contributor.author Järvinen, Jenni
dc.date.accessioned 2012-10-09T10:00:15Z
dc.date.available 2012-10-09T10:00:15Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.uri https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/5668
dc.format.extent 22 s.
dc.format.mimetype application/pdf
dc.language.iso fi en
dc.title Uusia ruokamyrkytyksiä aiheuttava Yersinia pseudotuberculosis fi
dc.type G1 Kandidaatintyö fi
dc.contributor.school Kemian ja materiaalitieteiden tiedekunta fi
dc.subject.keyword Yersinia pseudotuberculosis fi
dc.subject.keyword yersinioosi fi
dc.subject.keyword ruokamyrkytysepidemia fi
dc.subject.keyword porkkana fi
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:aalto-201303171768
dc.type.dcmitype text en
dc.programme.major Biotekniikka ja elintarviketekniikka fi
dc.programme.mcode KE3002
dc.type.ontasot Kandidaatintyö fi
dc.type.ontasot Bachelor's thesis en
dc.contributor.supervisor Nordström, Katrina
dc.programme Kemian tekniikan tutkinto-ohjelma (KEM) fi


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search archive


Advanced Search

article-iconSubmit a publication

Browse

Statistics