Learning Centre

Uuden päivittäistavaran lanseerauksessa huomioonotettavat tekijät ja lanseerauksen onnistumisen arviointi - case Allryte-ruissuklaapatukka

 |  Login

Show simple item record

dc.contributor Aalto-yliopisto fi
dc.contributor Aalto University en
dc.contributor.author Järveläinen, Kirsi
dc.date.accessioned 2020-11-17T12:54:49Z
dc.date.available 2020-11-17T12:54:49Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.uri https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/55637
dc.language.iso fi en
dc.title Uuden päivittäistavaran lanseerauksessa huomioonotettavat tekijät ja lanseerauksen onnistumisen arviointi - case Allryte-ruissuklaapatukka fi
dc.contributor.school Kauppakorkeakoulu fi
dc.contributor.school School of Business en
dc.contributor.department HKKK. Markk. Pro gradu fi
dc.subject.keyword Markkinointi fi
dc.subject.keyword Päivittäistavarat fi
dc.subject.keyword Uudet tuotteet fi
dc.subject.keyword Markkinat fi
dc.subject.keyword Kuluttajakäyttäytyminen fi
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:aalto-2020111714490
dc.programme.major Markkinointi fi
dc.type.ontasot Master's thesis en
dc.type.ontasot Pro gradu -tutkielma fi
local.aalto.openaccess no
local.aalto.digifolder Aalto_67934
dc.rights.accesslevel closedAccess
dc.type.publication masterThesis
dc.type.okm G2 Pro gradu, diplomityö
local.aalto.idthes 8131
local.aalto.digiauth ask


Files in this item

Files Size Format View

There are no open access files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search archive


Advanced Search

article-iconSubmit a publication

Browse