dc.contributor |
Aalto-yliopisto |
fi |
dc.contributor |
Aalto University |
en |
dc.contributor.advisor |
Nordlund, Emilia |
|
dc.contributor.advisor |
Rommi, Katariina |
|
dc.contributor.author |
Silventoinen, Pia |
|
dc.date.accessioned |
2016-12-08T13:29:01Z |
|
dc.date.available |
2016-12-08T13:29:01Z |
|
dc.date.issued |
2016-10-31 |
|
dc.identifier.uri |
https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/23628 |
|
dc.format.extent |
123 + 9 |
|
dc.language.iso |
en |
en |
dc.title |
Impact of physical and biochemical pre-treatments on dry fractionation of rice bran proteins by air classification |
en |
dc.title |
Fysikaalisten ja biokemiallisten esikäsittelymenetelmien vaikutus riisileseen proteiinien kuivafraktiointiin ilmaluokittelulla |
fi |
dc.type |
G2 Pro gradu, diplomityö |
fi |
dc.contributor.school |
Kemian tekniikan korkeakoulu |
fi |
dc.subject.keyword |
rice bran |
en |
dc.subject.keyword |
dry fractionation |
en |
dc.subject.keyword |
air classification |
en |
dc.subject.keyword |
protein |
en |
dc.subject.keyword |
fat extraction |
en |
dc.subject.keyword |
pin disc milling |
en |
dc.identifier.urn |
URN:NBN:fi:aalto-201612085819 |
|
dc.programme.major |
Biotekniikka ja elintarviketekniikka |
fi |
dc.programme.mcode |
KE3002 |
fi |
dc.type.ontasot |
Master's thesis |
en |
dc.type.ontasot |
Diplomityö |
fi |
dc.contributor.supervisor |
Linder, Markus |
|
dc.programme |
KEM - Kemian tekniikan koulutusohjelma |
fi |
dc.location |
PK |
fi |
local.aalto.openaccess |
no |
|
dc.rights.accesslevel |
closedAccess |
|
local.aalto.idinssi |
55122 |
|
dc.type.publication |
masterThesis |
|
dc.type.okm |
G2 Pro gradu, diplomityö |
|