Learning Centre

Keinolihantuotanto ja käyttö lihankorvikkeena elintarvikkeissa

 |  Login

Show simple item record

dc.contributor Aalto-yliopisto fi
dc.contributor Aalto University en
dc.contributor.advisor Nordström, Katrina
dc.contributor.author Braunschweiler, Aki
dc.date.accessioned 2015-06-26T09:08:00Z
dc.date.available 2015-06-26T09:08:00Z
dc.date.issued 2015-04-29
dc.identifier.uri https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/16936
dc.format.extent 46
dc.format.mimetype application/pdf en
dc.language.iso fi en
dc.title Keinolihantuotanto ja käyttö lihankorvikkeena elintarvikkeissa fi
dc.type G1 Kandidaatintyö fi
dc.contributor.school Kemiantekniikan korkeakoulu fi
dc.subject.keyword keinoliha fi
dc.subject.keyword laboratorioliha fi
dc.subject.keyword lihankorvike fi
dc.subject.keyword lihantuotanto fi
dc.subject.keyword lihassolut fi
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:aalto-201506303273
dc.type.dcmitype text en
dc.programme.major Biotekniikka ja elintarvitekniikka fi
dc.programme.mcode KE3002 fi
dc.type.ontasot Bachelor's thesis en
dc.type.ontasot Kandidaatintyö fi
dc.contributor.supervisor Fabricius, Gunilla
dc.programme Kemiantekniikka KEM fi


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search archive


Advanced Search

article-iconSubmit a publication

Browse