Learning Centre

Happaman heran hyödyntäminen: fermentointi etanoliksi ja yksisoluproteiiniksi

 |  Login

Show simple item record

dc.contributor Aalto-yliopisto fi
dc.contributor Aalto University en
dc.contributor.advisor Partonen, Antti-Pekka
dc.contributor.advisor Heino, Antti
dc.contributor.author Valkonen, Niina
dc.date.accessioned 2015-05-13T08:58:51Z
dc.date.available 2015-05-13T08:58:51Z
dc.date.issued 2015-05-12
dc.identifier.uri https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/15987
dc.format.extent 87 + 7
dc.language.iso fi en
dc.title Happaman heran hyödyntäminen: fermentointi etanoliksi ja yksisoluproteiiniksi fi
dc.title Utilization of acid whey: fermentation to ethanol and single-cell protein en
dc.type G2 Pro gradu, diplomityö en
dc.contributor.school Kemian tekniikan korkeakoulu fi
dc.subject.keyword etanoli fi
dc.subject.keyword yksisoluproteiini fi
dc.subject.keyword hera fi
dc.subject.keyword fermentointi fi
dc.subject.keyword laktoosi fi
dc.subject.keyword hiiva fi
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:aalto-201505132646
dc.programme.major Biotekniikka ja elintarviketekniikka fi
dc.programme.mcode KE3002 fi
dc.type.ontasot Master's thesis en
dc.type.ontasot Diplomityö fi
dc.contributor.supervisor Ojamo, Heikki
dc.programme KEM - Kemian tekniikan koulutusohjelma fi
dc.location PK fi
local.aalto.openaccess no
dc.rights.accesslevel closedAccess
local.aalto.idinssi 51292
dc.type.publication masterThesis
dc.type.okm G2 Pro gradu, diplomityö


Files in this item

Files Size Format View

There are no open access files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search archive


Advanced Search

article-iconSubmit a publication

Browse