dc.contributor |
Aalto-yliopisto |
fi |
dc.contributor |
Aalto University |
en |
dc.contributor.advisor |
Höyhtyä, Matti |
|
dc.contributor.author |
Eklin, Suvi |
|
dc.date.accessioned |
2014-03-25T09:48:35Z |
|
dc.date.available |
2014-03-25T09:48:35Z |
|
dc.date.issued |
2014-03-11 |
|
dc.identifier.uri |
https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/12822 |
|
dc.format.extent |
77 + 49 |
|
dc.language.iso |
en |
en |
dc.title |
Industrial scale quantitation of mouse monoclonal immunoglobulin G |
en |
dc.title |
Hiiren immunoglobuliini G -pitoisuuden määritys teollisessa tuotannossa |
fi |
dc.type |
G2 Pro gradu, diplomityö |
en |
dc.contributor.school |
Kemian tekniikan korkeakoulu |
fi |
dc.subject.keyword |
IgG |
en |
dc.subject.keyword |
hybridoma culture |
en |
dc.subject.keyword |
IgG production |
en |
dc.subject.keyword |
optical biosensor |
en |
dc.subject.keyword |
mIgG binding to protein G |
en |
dc.subject.keyword |
IgG |
fi |
dc.subject.keyword |
vasta-aineiden tuotanto |
fi |
dc.subject.keyword |
optinen biosensori |
fi |
dc.subject.keyword |
IgG:n sitoutuminen proteiini G:n |
fi |
dc.identifier.urn |
URN:NBN:fi:aalto-201403251639 |
|
dc.programme.major |
Biotekniikka ja elintarviketekniikka |
fi |
dc.programme.mcode |
KE3002 |
fi |
dc.type.ontasot |
Master's thesis |
en |
dc.type.ontasot |
Diplomityö |
fi |
dc.contributor.supervisor |
Ojamo, Heikki |
|
dc.programme |
KEM - Kemian tekniikan koulutusohjelma |
fi |
dc.location |
PK |
fi |
local.aalto.openaccess |
no |
|
local.aalto.digifolder |
Aalto_06531 |
|
dc.rights.accesslevel |
closedAccess |
|
local.aalto.idinssi |
48879 |
|
dc.type.publication |
masterThesis |
|
dc.type.okm |
G2 Pro gradu, diplomityö |
|