Learning Centre

FT-NIR-tekniikan hyväksikäyttö vehnäjauhojen leivontalaadun määrittämisessä

 |  Login

Show simple item record

dc.contributor Aalto-yliopisto fi
dc.contributor Aalto University en
dc.contributor.author Suutarinen, Marjaana
dc.date.accessioned 2021-04-14T14:29:49Z
dc.date.available 2021-04-14T14:29:49Z
dc.date.issued 1994
dc.identifier.uri https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/105356
dc.format.extent ix + 58 s. + liitt.
dc.language.iso fi en
dc.title FT-NIR-tekniikan hyväksikäyttö vehnäjauhojen leivontalaadun määrittämisessä fi
dc.title Using FT-NIR technique for evaluating the baking quality of wheat flours en
dc.contributor.school Teknillinen korkeakoulu fi
dc.contributor.school Helsinki University of Technology en
dc.contributor.department Prosessi- ja materiaalitekniikan osasto fi
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:aalto-202104144646
dc.programme.major Biotekniikka fi
dc.programme.mcode Kem-70 fi
dc.type.ontasot Licentiate thesis en
dc.type.ontasot Lisensiaatintyö fi
dc.contributor.supervisor Linko, Pekka
local.aalto.openaccess no
local.aalto.digifolder Aalto_15871
dc.rights.accesslevel closedAccess
local.aalto.idinssi 9481
dc.type.okm G3 Lisensiaatintutkimus
local.aalto.digiauth ask


Files in this item

Files Size Format View

There are no open access files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search archive


Advanced Search

article-iconSubmit a publication

Browse

Statistics