dc.contributor |
Aalto-yliopisto |
fi |
dc.contributor |
Aalto University |
en |
dc.contributor.author |
Suutarinen, Marjaana |
|
dc.date.accessioned |
2021-04-14T14:29:49Z |
|
dc.date.available |
2021-04-14T14:29:49Z |
|
dc.date.issued |
1994 |
|
dc.identifier.uri |
https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/105356 |
|
dc.format.extent |
ix + 58 s. + liitt. |
|
dc.language.iso |
fi |
en |
dc.title |
FT-NIR-tekniikan hyväksikäyttö vehnäjauhojen leivontalaadun määrittämisessä |
fi |
dc.title |
Using FT-NIR technique for evaluating the baking quality of wheat flours |
en |
dc.contributor.school |
Teknillinen korkeakoulu |
fi |
dc.contributor.school |
Helsinki University of Technology |
en |
dc.contributor.department |
Prosessi- ja materiaalitekniikan osasto |
fi |
dc.identifier.urn |
URN:NBN:fi:aalto-202104144646 |
|
dc.programme.major |
Biotekniikka |
fi |
dc.programme.mcode |
Kem-70 |
fi |
dc.type.ontasot |
Licentiate thesis |
en |
dc.type.ontasot |
Lisensiaatintyö |
fi |
dc.contributor.supervisor |
Linko, Pekka |
|
local.aalto.openaccess |
no |
|
local.aalto.digifolder |
Aalto_15871 |
|
dc.rights.accesslevel |
closedAccess |
|
local.aalto.idinssi |
9481 |
|
dc.type.okm |
G3 Lisensiaatintutkimus |
|
local.aalto.digiauth |
ask |
|