FT-NIR-tekniikan hyväksikäyttö vehnäjauhojen leivontalaadun määrittämisessä
|
Login
Aaltodoc
→
1c Lisensiaatintyöt / Licentiate theses
→
[lic] Teknillinen korkeakoulu / TKK
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
FT-NIR-tekniikan hyväksikäyttö vehnäjauhojen leivontalaadun määrittämisessä
Title:
FT-NIR-tekniikan hyväksikäyttö vehnäjauhojen leivontalaadun määrittämisessä
Using FT-NIR technique for evaluating the baking quality of wheat flours
Author(s):
Suutarinen, Marjaana
Date:
1994
Language:
fi
Pages:
ix + 58 s. + liitt.
Department:
Prosessi- ja materiaalitekniikan osasto
Major/Subject:
Biotekniikka
Supervising professor(s):
Linko, Pekka
OEVS
yes
»
Show full item record
Permanent link to this item:
http://urn.fi/URN:NBN:fi:aalto-202104144646
Email this
Export to RefWorks
QR Code
Print
BibTex
Tweet
Files in this item
Files
Size
Format
View
There are no open access files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
[lic] Teknillinen korkeakoulu / TKK
[3168]
Search archive
Search archive
This Collection
Advanced Search
Submit a publication
Submit a publication
»
Browse
All of archive
Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Keywords
Departments
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Keywords
Departments
Statistics
View Usage Statistics