dc.contributor | Aalto-yliopisto | fi |
dc.contributor | Aalto University | en |
dc.contributor.author | Vaheri, Matti Eino Olavi | |
dc.date.accessioned | 2021-04-13T20:12:30Z | |
dc.date.available | 2021-04-13T20:12:30Z | |
dc.date.issued | 1976 | |
dc.identifier.uri | https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/104092 | |
dc.format.extent | 109 s. + liitt. 8 | |
dc.language.iso | fi | en |
dc.title | Glukoosi-isomeraasin tuotto ja sen kehittäminen streptomyces-bakteereilla | fi |
dc.contributor.school | Teknillinen korkeakoulu | fi |
dc.contributor.school | Helsinki University of Technology | en |
dc.contributor.department | Kemian osasto | fi |
dc.identifier.urn | URN:NBN:fi:aalto-202104133378 | |
dc.type.ontasot | Licentiate thesis | en |
dc.type.ontasot | Lisensiaatintyö | fi |
dc.contributor.supervisor | Kauppinen, Veli | |
local.aalto.openaccess | no | |
local.aalto.digifolder | Aalto_22577 | |
dc.rights.accesslevel | closedAccess | |
local.aalto.idinssi | 23764 | |
dc.type.okm | G3 Lisensiaatintutkimus | |
local.aalto.digiauth | ask |
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no open access files associated with this item. |