Kuumennuskäsittelyn vaikutus kasvisten ja marjojen ravintoaineiden säilymiseen

 |  Login

Show simple item record

dc.contributor Aalto-yliopisto fi
dc.contributor Aalto University en
dc.contributor.advisor Lehtikari, Leena
dc.contributor.author Mehik, Emma
dc.date.accessioned 2013-04-30T10:33:58Z
dc.date.available 2013-04-30T10:33:58Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.uri https://aaltodoc.aalto.fi/handle/123456789/10041
dc.format.extent 23 s.
dc.format.mimetype application/pdf
dc.language.iso fi en
dc.title Kuumennuskäsittelyn vaikutus kasvisten ja marjojen ravintoaineiden säilymiseen fi
dc.title Effect of heat treatment on preservation of nutrients in vegetables and berries en
dc.type G1 Kandidaatintyö fi
dc.contributor.school Kemian tekniikan korkeakoulu fi
dc.subject.keyword kuumennuskäsittelyt fi
dc.subject.keyword vihannekset fi
dc.subject.keyword marjat fi
dc.subject.keyword ravintoaineet fi
dc.subject.keyword sterilointi fi
dc.subject.keyword ryöppäys fi
dc.identifier.urn URN:NBN:fi:aalto-201305163029
dc.type.dcmitype text en
dc.programme.major Biotekniikka ja elintarviketekniikka fi
dc.programme.mcode KE300
dc.type.ontasot Kandidaatintyö fi
dc.type.ontasot Bachelor's thesis en
dc.contributor.supervisor Fabricius, Gunilla
dc.programme Kemian tekniikan tutkinto-ohjelma (KEM) fi


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search archive


Advanced Search

article-iconSubmit a publication

Browse

My Account