Aalto-yliopiston julkaisuarkiston rekisteri- ja tietosuojaseloste

Palvelun nimi

Aalto-yliopiston julkaisuarkisto

Henkilörekisterin rekisterinpitäjä  ja yhteyshenkilö

Aalto-yliopiston kirjasto
Jouni Nevalainen,
email: jouni.nevalainen + (ät) + aalto.fi

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Kerättäviä henkilötietoja käytetään Aalto-yliopiston julkaisuarkiston käyttöoikeuksien hallintaan
ja julkaisuarkiston edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.

Palvelun käytöstä lokiin kertyviä henkilötietoja käytetään palvelimen kapasiteetin seurantaan ja teknisten ongelmien ja väärinkäytösten selvittämiseen.

Käsiteltävät henkilötiedot

Seuraavat tiedot noudetaan kotiorganisaatiostasi suostumuksellasi aina, kun kirjaudut palveluun:
Etunimi, Sukunimi, Sähköpostiosoite

Seuraavat tiedot kerätään sinulta itseltäsi:
palveluun asettamasi palveluprofiili

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään palvelussa kunnes 18 kuukautta kuluu viimeisestä kirjautumisestasi.

Henkilötietojen suojaamisen periaatteet

Tietoverkossa siirrettäessä henkilötiedot on suojattu SSL-tekniikalla.
Henkilötiedoista palvelimelle syntyvä henkilörekisteri on suojattu ylläpitäjien henkilökohtaisilla käyttöoikeuksilla.

Henkilötietojen säännönmukainen luovuttaminen

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisteröidyn tarkistusoikeus

Tarkistaaksesi, mitä henkilötietoja sinusta on kerätty palvelimeen, ota yhteys em. yhteyshenkilöön.

Virheellisten tietojen oikaisu

Ota yhteys kotiorganisaatioosi, jos kotiorganisaatiostasi noudettavissa henkilötiedoissa on virheitä.

Lisätietoa Tietosuojavaltuutetun sivuilta